Stiri

5 idei de timp liber

Chiar dacă vremea nu e deloc prietenoasă, iată câteva idei de timp liber pentru curajoșii gata să dea piept cu intemperiile marți.

Începând cu ora 10, Teatrul Țăndărică aduce în scenă „Scufița Roșie”. Povestea clasică este transpusă în noua versiune a lui Felix Alexa.

Iubitorii de artă și de natură sunt așteptați la Galeria Art Yourself, de la ora 12, cu expoziția Circus Garden a artistului Adrian Sandu. Scriitorul Robert Șerban spune că proiectul conturează portretul unui artist complex care merită cunoscut.

Teatrul de comedie prezintă în Sala Radu Beligan, de la ora 19, spectacolul „Trei gemeni venețieni”.  Piesa prezintă povestea comică a 3 gemeni plecați în căutarea iubirii, pe care destinul îi aduce la Paris, în același han.

Pentru cei care preferă filmul, programul cinematografelor are opțiuni pentru toate gusturile Recomadarea noastră: thrillerul Red Sparrow, un film care urmărește povestea unei tinere ofițer care se luptă să supraviețuiască în birocrația serviciilor de informații post-sovietice. Filmul este programat de la 19.30 sau 22.20.

Dar dacă preferați să rămâneți în casă, o carte bună e întotdeauna o soluție de timp liber de calitate. Pasionații de citit găsesc deja în librării „Visul numărul 9”, de David Mitchell, odiseea urbană a unui tânăr cu o imaginație debordantă, inspirată de cântecul legendarului John Lennon. Evenimentul de lansare va avea loc joi, la Librăria Humanitas de la Cișmigiu, dar cartea poate fi deja cumpărată.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co