Imobiliare Valea Prahovei
EXTERN

Viza pentru Canada va fi eliminată de anul viitor

Viza pentru Canada va fi eliminată complet de anul viitor! Anunțul a fost făcut astăzi de preşedintele Klaus Iohannis, la Bruxelles. Astfel, România a ajuns la o înţelegere privind eliminarea vizelor de la 1 decembrie 2017, astfel că ţara noastră nu mai are obiecţii faţă de Acordul economic UE-Canada (CETA), informează Mediafax.

Declarația lui Klaus Iohannis

”Am o veste în această dimineaţă. În această dimineaţă s-a ajuns la un acord cu partea canadiană, un acord rezonabil pentru ambele părţi şi în acest fel suntem în situaţia foarte potrivită pentru discuţia de astăzi să ne retragem rezerva pe care am declarat-o faţă de CETA. România nu mai are niciun fel de obiecţiuni faţă de Acordul comercial cu Canada”, a declarat Klaus Iohannis.

De reținut faptul că de la 1 mai 2017 cei care au mai călătorit în Canada nu mai au nevoie de vize, iar de la 1 decembrie 2017 se elimina total vizele pentru români. Statul ar putea reveni asupra deciziei dacă numărul de imigranţi ilegali este foarte mare, dar doar în primii trei ani de la ridicarea vizelor.

Sursa: Mediafax

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co