Imobiliare Valea Prahovei
Stiri

Vicepremierul Dan Barna: Cristian Ghinea este un om foarte vertical

Cristian Ghinea, ministrul Investiţiilor şi Proiectelor Europene este un om “foarte vertical”, iar gestul său de a lucra cu demisia pe masă în legătură cu aprobarea Planului Naţional de Redresare şi Rezilienţă este unul “demn”. Părerea aparține vicepremierului Dan Barna, copreşedinte USR PLUS.

Ministrul Cristian Ghinea a arătat că PNRR este un exerciţiu unic pentru că toate detaliile trebuie stabilite înainte de începere – spre deosebire de fondurile europene clasice, unde se decid doar alocările înainte şi proiectele concrete se fac ulterior.

“Ciolacu, hai să discutăm cu demisia pe masă! Factual, situaţia e clară şi este descrisă în disclaimerul la tabelele trimise de Comisia Europeană publicate de PSD cu mare tam-tam: sunt întrebări puse de Comisia Europeană legate de procedura de costing. Am spus în mai multe rânduri că PNRR este un exerciţiu unic pentru că toate detaliile trebuie stabilite înainte de începere – spre deosebire de fondurile europene clasice, unde se decid doar alocările înainte şi proiectele concrete se fac ulterior”, a scris ministrul, vineri, pe pagina sa de Facebook.

Targul National Imobiliar
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co