Stiri

VeteRun, pentru amatorii de mișcare

Amatorii de mișcare sunt invitați să participe duminica aceasta, de la ora 10, la cea de-a 3-a ediție a VeteRun, Crosul Veteranilor. Evenimentul este inițiat de Ministerul Apărării Naționale, în parteneriat cu Primăria Municipiului București și Clubul Sportiv Municipal, și reprezintă o mișcare populară, prin care participanții își vor arăta respectul față de veteranii din Cel De-al Doilea Război Mondial.

„La startul cursei se vor alinia şi câteva sute de sportivi de toate vârstele legitimaţi la CSM Bucureşti. Prezenţa acestora la “VeteRUN 2018″, aşa cum a fost botezată cursa, se înscrie în dorinţa noastră permanentă de a promova sportul, alergarea, modul sănătos de viaţă şi, nu în ultimul rând, legat de acest eveniment, pentru a ne arăta respectul faţă de înaintaşii noştri”, au declarat organizatorii.

Crosul va porni din Piața Presei Libere și se va termina tot aici, participanții traversând Piața Victoriei, bulevardul Aviatorilor și Arcul de Triumf.

Înscrierile se pot face până pe 5 mai, la Palatul Cercului Militar Național.

Detalii privind regulamentul crosului, modalitatea de înscriere, premiile acordate, precum şi programul complet al evenimentului pot fi obţinute accesând site-ul http://veterun.armataromaniei.ro.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co