Imobiliare Valea Prahovei
Stiri

Valentine`s Day: În căutarea cadoului perfect pentru persoana iubită

Ofertele au împânzit magazinele, în ultimele zile, la articolele preferate de îndrăgostiți.

Românii sărbătoresc și ei Valentine`s Day de ceva timp, însă fenomenul i-a cuprins în special pe cei tineri. Aceștia își fac cadouri, pleacă în vacanțe…într-un cuvânt: celebrează iubirea!

Așa că, orice gest de dragoste arătat persoanei iubite este binevenit în această zi, chiar dacă nu este vorba despre cadouri: un mesaj de apreciere sau o scrisoare scrisă de mână poate însemna mult!

Totuși, psihologii spun că Valentine`s Day este o zi specială pentru unii, dar și un motiv de depresie sau anxietate pentru alţii. Așa că îi sfătuiesc pe cei singuri să se îndrepte mai mult către sine, să decidă să se accepte aşa cum sunt și să-şi direcţioneze şi menţină atenţia către toate reuşitele personale, de orice natură ar fi ele.

Ziua Îndrăgostiților, cunoscută drept Ziua Sfântului Valentin sau Sărbătoarea Sfântului Valentin, este în fiecare an, pe 14 februarie.

Cine nu vrea să își celebreze iubirea cu prilejul unei sărbători preluate de la alții, să nu uite că este și una tradițională, Dragobetele, pe 24 ianuarie!

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co