Imobiliare Valea Prahovei
Stiri

USR PLUS condamnă agresiunea la adresa primarului Sectorului 1

USR PLUS condamnă agresiunea petrecută miercuri dimineaţă la adresa primarului Sectului 1, Clotilde Armand. Oficialii acestei formațiuni politice consideră că aceasta a deranjat grupurile de interese “abonate la banii publici”.

“USR PLUS condamnă violenţa inacceptabilă asupra lui Clotilde Armand din această dimineaţă, violenţă alimentată de linşajul mediatic la care a fost supus primarul Sectorului 1 încă de la preluarea mandatului. Clotilde Armand a deranjat grupurile de interese abonate la banii publici şi, de aceea, în ultimele săptămâni, a fost hărţuită tot mai agresiv: filaje în faţa casei, saci de gunoi aruncaţi pe treptele Primăriei, ştiri false la televiziuni de casă, ameninţări cu referendumuri de demitere. Acum, agresiune fizică. În această dimineaţă, un bărbat a atacat-o la un semafor, i-a lovit maşina cu pumnii şi a încercat inclusiv să deschidă uşa autoturismului”, au scris reprezentanţii USR, miercuri, pe Facebook.

Reprezentanții URS mai susțin că edilul Sectorului 1 “continuă lupta, având de partea ei oamenii cinstiţi”.

“Este un drum lung, dar nu ne vom lăsa sub nicio formă intimidaţi! Ne-am asumat această luptă şi o continuăm, fără nicio excepţie! Clotilde, suntem alături de tine!”, a adăugat sursa citată.

Clotilde Armand reclamă că un bărbat i-a lovit maşina şi a încercat să deschidă uşa în timp ce se afla la semafor.

Targul National Imobiliar
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co