Imobiliare Valea Prahovei
Stiri

Un om de afaceri din Botoşani, cel mai “umblat” român în străinătate

A vizitat 136 state, se numește Gheorghe Iavorenciuc, este un om de afaceri din Botoşani, în vârstă de 65 de ani, și figurează în topul românilor care au călătorit în cele mai multe state din lume.

De asemenea, el ocupă poziţia 340 în clasamentul mondial al persoanelor care au călătorit în cele mai multe state.

Până la sfârşitul anului trecut, ajunsese în 108 state membre ale Organizaţiei Naţiunilor Unite și în18 ţări sau teritorii neafiliate la ONU, potrivit site-ului nomadmania.com..

Iavorenciuc s-a întors, la sfârşitul săptămânii trecute, dintr-o călătorie pe cont propriu, timp de mai bine de o lună, în Irak, Pakistan şi Afganistan.

Între timp, a ajuns, așadar – la 136 de ţări vizitate și îşi propune ca, până la sfârşitul acestui an, să cunoască 150 de state, iar apoi, într-o perioadă relativ scurtă, să viziteze toate cele 250 de ţări din lume.

Gheorghe Iavorenciuc, cel mai “umblat” român (sursa: agerpres.ro)

“Sunt oameni excepţionali, care la 38 de ani, la 45 de ani au făcut toate cele 250 de ţări din lume. Eu, dă Doamne, sper să le fac pe toate. Pentru anul acesta mi-am propus 150. Sunt ţări membre ale Naţiunilor Unite, dar sunt şi ţări, spre exemplu Cecenia, Daghestan, Inguşeţia, Abhazia, pe care vreau să le văd pe viitor”.

În anii precedenţi, el a vizitat America de Sud şi Africa, însă şi-a propus ca, în 2021, să parcurgă ţările situate în zone de risc, cu scopul de a cunoaşte civilizaţiile din fiecare regiune a statelor în care intră.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co