Stiri

USR: DIICOT are nevoie de o nouă conducere

Reprezentații Uniunii Salvaţi România apreciază că Giorgiana Hosu, şefa DIICOT, trebuie să facă “un pas înapoi”, după ce soţul ei a fost condamnat la trei ani de închisoare cu suspendare.

Comunicat USR

“DIICOT are nevoie de o nouă conducere. Soţul şefei DIICOT, Giorgiana Hosu, a fost condamnat azi de Tribunalul Bucureşti la trei ani închisoare cu suspendare. În aceste condiţii, credem că pentru protejarea imaginii instituţiei şi eliminarea oricăror suspiciuni, doamna Hosu trebuie să facă un pas înapoi. (…) Dacă avizul CSM privind numirea doamnei Hosu ar fi fost respectat, această problemă nu ar fi existat”.

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, că, în situaţia în care va apărea o condamnare în cazul soţului şefei DIICOT, Giorgiana Hosu, cu siguranţă aceasta nu va rămâne fără urmări.

Fostul poliţist Dan Hosu, soţul şefei DIICOT, Giorgiana Hosu, a fost condamnat joi de Tribunalul Bucureşti la trei ani închisoare cu suspendare în dosarul Carpatica Asigurări, pentru săvârşirea infracţiunilor de instigare la acces ilegal la un sistem informatic precum şi la folosirea de informaţii ce nu sunt destinate publicităţii.

Pe de altă parte, Dan Hosu a fost achitat pentru trafic de influenţă şi dare de mită.

Targul National Imobiliar
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co