Stiri

UNTOLD 2021: Zeci de încălcări ale legii cu privire la consumul de droguri

UNTOLD 2021, o ediție incendiară, cu show total, invitați de marcă și zeci de mii de spectatori entuziaști din toate colțurile lumii! La aspecte negative, nerespectarea măsurilor de prevenire a răspândirii noului coronavirus – în ciuda asigurărilor venite de la organizatori – și zeci de încălcări ale legii cu privire la combaterea traficului şi consumului de droguri, pe parcursul celor 4 zile de desfășurare a festivalului.

Comunicat Gruparea de Jandarmi Mobilă Cluj

“Jandarmii au constatat 57 de încălcări ale prevederilor legale privind prevenirea şi combaterea traficului şi consumului ilicit de droguri, iar poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj şi cei din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate au constatat alte 27 astfel de fapte, cercetările fiind continuate de organele abilitate”.

Poliţiştii au aplicat și 200 de sancţiuni contravenţionale, iar abaterile au reprezentat încălcări ale normelor de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice şi ale celor cu privire la circulaţia pe drumurile publice.

Comunicat Gruparea de Jandarmi Mobilă Cluj

“În punctele medicale avansate, 651 de persoane au solicitat consult medical, acestora fiindu-le acordată asistenţă medicală de către personalul medical SMURD, paramedici pompieri şi voluntari ISU/SMURD. Majoritatea cazurilor înregistrate au reprezentat afecţiuni uşoare, doar în 19 dintre aceste situaţii a fost necesar transportul la spital pentru investigaţii suplimentare”.

La festivalul UNTOLD, desfăşurat între 9-12 septembrie, pe Cluj Arena, au fost zilnic în misiune aproximativ 400 de jandarmi cu câini de serviciu şi mijloace tehnice din dotare, dar şi peste 350 de poliţişti de ordine publică, rutieră, acţiuni speciale, investigaţii criminale, criminalişti, precum şi din cadrul altor structuri.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co