Imobiliare Valea Prahovei
Stiri

Un pas înainte în dosarul Colectiv

Curtea Militară de Apel a decis, marţi, să înceapă judecata în dosarul în care sunt cercetaţi Antonia Radu şi George Petrică Matei, angajaţi ai ISU, hotărârea fiind definitivă. 248 părţi civile cer daune de 212.474.000 euro şi 51.240.315 lei.

Antonia Radu şi George Petrică Matei vor fi judecaţi de Tribunalul Militar Bucureşti pentru abuz în serviciu dacă funcţionarul public a obţinut pentru sine ori pentru altul un folos necuvenit şi uzurpare a funcţiei, dacă funcţionarul a obţinut pentru sine ori pentru altul un folos necuvenit, ei fiind trimişi în judecată pe 28 octombrie 2016.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti-Ilfov a fost introdus în cauză în calitate de parte responsabilă civilmente.

“Procurorii militari au dispus disjungerea cauzei şi continuarea cercetărilor într-un dosar distinct care are ca obiect, printre altele, modalitatea în care au fost încheiate mai multe contracte de sponsorizare la nivelul I.G.S.U., în legătură cu care există suspiciunea rezonabilă că au fost încălcate actele normative în vigoare cu privire la acest gen de activitate”, explică DNA.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co