Imobiliare Valea Prahovei
ECONOMIC

Un nou proiect imobiliar pe Bulevardul Unirii din Bucureşti

Un nou proiect imobiliar pe Bulevardul Unirii din Bucureşti este pus pe hârtie, scrie Zf.ro. Este vorba despre planurile familiei Polec pentru un hotel şi un bloc pe un teren de 4.000 mp.

Pe panoul amplasat pe şantier, Marian Mihart, cofondator al reţelei de ceasuri şi bijuterii Cellini, apare în continuare ca dezvoltator. Mihart spune însă că a vândut terenul, fără a da alte detalii. Adrian Polec susţine că a plătit 1.000 de euro pe metru pătrat pentru a achiziţiona terenul.

Compania de construcţii Stics din Bu­cureşti, cu afaceri de 1,4 mil. euro, controlată de familia Polec, deţine un teren de 4.000 de metri pătraţi pe Bulevardul Unirii, unde unul dintre acţionari susţine că va ridica un hotel şi un bloc de locuinţe.

Terenul este situat în apropierea maga­zinului F64 şi a Tribunalului Bucureşti, vizavi de Biblioteca Naţională a României.

Firma Stics a avut afaceri de 6,5 milioane de lei (1,4 milioane de euro) în 2015, ultimul an pentru care există date publice disponibile la Ministerul de Finanţe. Acţionarii companiei sunt Adrian Alexandrin Polec (45% din acţiuni) şi Nicoleta Polec (55%).

Sursa: Zf.ro

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co