Imobiliare Valea Prahovei
Stiri

Un nou loc de muncă, dorința arzătoare a românilor în 2020!

Un nou an…noi dorințe și în plan profesional!

Marea dorință a celor mai mulți dintre români în 2020 este să își găsească un serviciu mai bun, este concluzia unui sondaj derulat de una dintre cele mai mari platforme de recrutare a forței de muncă din România.

sursa: eJobs România; eșantion de 1120 de repondenți

DORINȚELE PROFESIONALE ALE ROMÂNILOR ÎN 2020

– Un nou loc de muncă – 44%

– mărire salarială – 30%

– loc de muncă mai aproape de casă – 24%

Așsar, un procent destul de mare de angajați români trece pe lista scurtă a dorinţelor pentru acest an dezvoltarea profesională.

Următoarele cel mai menţionate obiective sunt: schimbarea domeniului de activitate, emigrarea sau lansarea în antreprenoriat.

De asemenea, chiar și cei care plănuiesc să rămână în 2020 la acelaşi loc de muncă sunt decişi să facă o serie de schimbări faţă de anul trecut. Cei mai mulţi dintre aceştia spun că vor să reducă sau chiar să elimine orele lucrate peste program. La fel de mulţi îşi doresc să fie implicaţi în proiecte mai mari, în timp ce aproape 34% au în vedere o promovare.

Doi din zece respondenţi vor să-şi îmbunătăţească relaţia cu colegii de echipă, în timp ce 19% vizează o relaţie mai bună cu managerul direct.

Când vine vorba despre nemulţumirile pe care le-au acumulat în 2019, aproape un sfert dintre participanţii la studiu spun că anul trecut a fost unul prost, pentru că nu au obţinut o mărire salarială.

Per ansambu, românii sunt optimiști: 7 din 10 cred că acest an va fi mai bun decât precedentul, din punct de vedere profesional.

Targul National Imobiliar
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co