Stiri

Un copil de nouă ani din Capitală și-a ucis bunica

Un băiat de nouă ani și-a ucis bunica în vâstă de 70 de ani cu un cuțit de bucătărie, în sectorul 1 din Capitală. Tragedia s-a petrecut în apartamentul din Bucureşti, unde cei doi locuiau împreună, alături de mama minorului.

Minorul ar fi sunat apoi la 112. Poliția și medicii SMURD au ajuns la locul incidentului, unde au găsit-o pe bătrână în stop cardio-respirator. Femeia a ajuns în stare critică la spital, însă nu a putut fi salvată.

Surse din interiorul anchetei precizează că pe corpul femeii, în afară de rana fatală de la gât, se pot observa mai multe plăgi tăiate, semn că femeia a fost înjunghiată în mod repetat şi sistematic.

O vecină a familiei a declarat că baiatul vorbea foarte urât atât cu alți copii, cât și cu adulții. Părinții ar fi fost avertizați cu privire la comportamentul său, dar nu au făcut nimic în acest sens.

Conform unor informații, băiatul care și-a ucis bunica suferă de o tulburare frecvent întâlnită în rândul copiilor şi adolescenţilor.

Este vorba despre ADHD, o tulburare de neurodezvoltare care are cauze neurobiologice.

Mama lui care suferă de paralizie este despărțită de tatăl copilului, de meserie șofer de TIR.

Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti și Serviciul Omoruri în vederea stabilirii împrejurărilor în care a avut loc nenorocirea.

Targul National Imobiliar
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co