Stiri

Trump vrea ca cei care au votat deja să-și schimbe votul în favoarea lui

Donald Trump revine pe Twitter cu o nouă postare controversată.

Acesta le cere americanilor care au mers deja la vot să-și schimbe votul în favoarea lui.

Președintele SUA susține că imediat după a doua dezbatere privind alegerile din SUA, oamenii au căutat masiv pe Google răspunsul la întrebarea: ”Pot să-mi schimb votul?”

Potrivit postării lui Donald Trump, întrebarea cu privire la schimbarea votului ar fi fost în trending pe Google și ar fi generat sute de mii de căutări. Răspunsul a venit prompt chiar de la președintele SUA, care a îndemnat alegătorii care și-au manifestat deja opțiunea să meargă să-și schimbe votul și să voteze în favoarea lui.

Peste 70 de milioane de americani au votat deja, o prezență record la un scrutin din Statele Unite.

Practic au votat până acum mai mulți oameni decât dublul participării totale la vot la alegerile precedente din 2016.

Participarea masivă la vot indică atât un interes sporit al americanilor faţă de competiţia dintre preşedintele republican în exerciţiu Donald Trump şi rivalul său democrat Joe Biden, cât şi dorinţa alegătorilor de a reduce riscul de expunere la COVID-19, într-un context în care pandemia pare să crească în forţă odată cu apropierea iernii.

Democraţii au un avantaj de 2 la 1 la votul anticipat, dar în ultimele săptămâni republicanii au recuperat, conform datelor colectate de US Elections Project.

Conform acelorași date, participarea finală la vot ar putea ajunge la numărul record de 150 de milioane, adică cea mai ridicată din 1908 și până acum.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co