Imobiliare Valea Prahovei
Stiri

Tratamentul împotriva diabetului a fost lansat

Vești bune vin din domeniul știinției și al sănătății! Vaccinul pentru diabet a fost prezentat în mod oficial.
Dr. Jorge Gonzalez Ramirez, inițiatorul acestei proceduri,a explicat că se vor lua circa cinci centimetri cubi de sânge de la pacient, iar sângele se va amesteca cu 55 de mililitri de ser fiziologic, compoziția se va răci la cinci grade Celsius, pentru ca rezultatul să fie injectat pacientului, corectând problema. Odată prelevat sângele, temperatura sa ajunge la 37 de grade, iar atunci când este răcit la cinci grade are loc un șoc termic care reglează erorile metabolice și genetice. Vaccinul durează 60 de zile, iar tratamentul se desfășoară timp de un an.

Pentru a evita complicațiile, pacienții trebuie să colaboreze cu medicii, întrucât aceasta este o opțiune de tratament, nu un leac de vindecare 100% . Se va da în folosință atât pentru copii, cât și pentru adulți.
Tratamentul va fi disponibil pe piață după testarea sa pe un eșantion de 150 de persoane cu diabet în stadiu avansat. În România, peste două milioane de români cu vârste cuprinse între 20 și 79 de ani suferă de diabet, arată cele mai recente studii în acest sens. Cei mai mulți pacienți ajung la diagnostic și tratament atunci când complicațiile cauzate de acest tip de boală se fac simțite.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co