Imobiliare Valea Prahovei
Stiri

Mărțișoare cu dragoste și… materiale reciclabile

Bucureștenii pot cumpăra mărțișoare lucrate cu dragoste de copiii, persoane adute cu dizabilități, dar și seniori de la standurile amplasate în parcarea pieței din Drumul Taberei și de lângă stația de metrou Crângași.
Fiecare a muncit cu drag și a pus o picătura din sufletul său la realizarea micilor obiecte legate cu șnur alb-roșu, vestitorii primăverii. Au folosit materiale reciclabile pe care le-au transformat cu multă imaginație.

Așteptările celor care au lucrat la micile obiecte cu șnur alb-roșu sunt foarte mari, ei vor să transmită faptul că sunt cu toții responsabili pentru procesul de reciclare și reutilizare a unor materiale care, prin aruncare, pot produce efecte negative asupra mediului înconjurător. Articole de îmbrăcăminte, eșarfe sau diverse bijuterii, au devenit, spre exemplu, pălăriuțe meșteșugite de seniorii din Sectorul 6, tocmai bune de prins la reverul sacoului, sau au luat forma unor interesante felicitări, lipite cu atenție de cei mai mici beneficiari din comunitate.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co