Imobiliare Valea Prahovei
Stiri

Tot mai multe școli trec la scenariul roșu, cu activitatea în mediul online

Noi cazuri de infectare cu noul coronavirus au fost înregistrate, în ultimele zile, în mai multe unități din țară, unde fie s-au suspendat cursurile în clasele unde elevi sau profesori au fost confirmaţi pozitiv, fie întreaga activitate a fost mutată în mediul online.

La Colegiul Naţional “Octavian Goga” din Miercurea Ciuc cursurile se desfăşoară online, timp de două săptămâni, în urma înregistrării unor cazuri de infectare cu noul coronavirus, anjunță autoritășile locale.

Tot la Miercurea Ciuc, la şcolile gimnaziale “József Attila” şi “Petőfi Sándor” s-au luat decizii similare.

Aceeași situație este şi la mai multe instituţii şcolare din Odorheiu Secuiesc.

De asemenea, cazuri de infectare s-au înregistrat şi la Liceul Teoretic din Cristuru Secuiesc şi la Liceul Tehnologic din Joseni.

În toate aceste cazuri, s-au suspendat cursurile şi activitatea s-a mutat în online, se efectuează anchete epidemiologice şi au fost dezinfectate spaţiile.

Rata de infectare cu noul coronavirus, la nivelul oraşului Mierscurea Ciuc, se apropie de 3 la mia de locuitori.

Situația nu este mai bună nici în Târgu Mureş. Un colegiu naţional din oraș a trecut pe scenariul roşu, adică cu predarea exclusiv online, după ce câţiva elevi au fost diagnosticaţi pozitiv cu COVID-19. De altfel, începând de marţi, toate şcolile din municipiul reşedinţă de judeţ au trecut pe scenariul galben, după confirmarea a peste 160 de cazuri noi în oraş, în ultimele 14 zile.

Și în Bucureşti coeficientul infectărilor cu noul coronavirus se apropie de 3 la mia de locuitori, iar când acest prag va fi depășit toate şcolile vor trece în regim online.

Targul National Imobiliar
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co