Stiri

Topul preferințelor românilor, iarna aceasta

Destinațiile consacrate au rămas în topul preferințelor românilor în perioada sărbătorilor de iarnă din acest an și nu au depășit bugetul care se cheltuiește în general pentru o astfel de vacanță în afara țării, potrivit agenției VIP Business Voyage.

”Pentru Crăciun, cele mai ieftine pachete au avut ca destinații orașe europene. Acestea au fost preferate în majoritate de cei cu vârste cuprinse între 25-45 de ani, dispuși să cheltuiască, în medie, circa 200 de euro de persoană pe sejur, cu transport dus-întors cu avionul. Populare rămân și destinații europene precum Roma, Praga și Barcelona. Un nou trend în rândul turiștilor îl reprezintă și turul mai multor capitale din Europa”, a declarat, pentru Libertatea, Andreea Sandu, general manager VIP Business Voyage.

”Dacă ne referim strict la cheltuielile de Crăciun, românii tind să fie mai generoși decât în perioada estivală. Bugetul mediu pe care românii sunt dispuși să-l cheltuiască se încadrează între 200-500 de euro pentru o vacanță internă, iar pentru deplasările externe, între 500-700 de euro”, a mai spus Andreea Sandu.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co