Stiri

TNI – Bilant

Targul National Imobiliar – TNI
EDITIA 15-17 APRILIE 2016 IN CIFRE CONCRETE

Editia cu numarul 23 a Targului National Imobiliar-TNI ce a avut loc in perioada 15-17 APRILIE la Palatul Parlamentului a marcat trendul pietei imobiliare prin cresterea numarului de oferte de unitati locative noi, cresterea cererii pentru locuintele de doua, trei camere, vile la pret de apartament si marcarea noutatilor in ceea ce priveste Programul Prima Casa si Legea Darii in Plata. In cadrul evenimentului clientii au semnat precontracte pentru a beneficia de ofertele disponibile doar in perioada targului si s-au declarat incantati de preturile mult mai accesibile la locuinte.

Evenimentul TNI a reprezentat platforma unde toti expozantii au beneficiat de o mediatizare foarte buna. Pentru ca IMAGINEA CONTEAZA, locatia de desfasurare a TNI-ului este unica, conferind tuturor grandoarea si luxul unui spatiu expozitional deosebit. Majoritatea expozantilor au aparut in reportaje, stiri si articole din presa scrisa, dar mai ales pe toate canalele de televiziune. Evenimentul s-a dovedit inca odata un promotor excelent de imagine si branding pentru toate entitatile implicate direct in piata imobiliara: dezvoltatori, agentii, institutii financiare sau de creditare.

In calitate de organizatori ai Targului National Imobiliar TNI, ne declaram multumiti de prezenta expozantilor nostri, ce au creat oferte speciale in perioada targului pentru a face fata concurentei directe. Din punct de vedere organizatoric, evenimentul a decurs foarte bine si a reunit companiile care activeaza cu profesionalism in piata de real estate din Romania. Daca ar fi sa realizam profilul expozantului TNI, acesta ar cuprinde urmatoarele trasaturi definitorii: reputatie, seriozitate, flexibilitate, open-minded si competitivitate.

INFORMATII EXPOZITIE:
Suprafata expozitiei: 2.400 mp
Numar expozanti : 112 entitati economice
Numar agentii imobiliare: 36
Numar dezvoltatori : 71
Numar institutii financiare: 5

INFORMATII VIZITATORI:
Numar vizitatori in expozitie: 2.984 (contorizati dupa biletele vandute la intrare)
Numar vizitatori pe site-ul evenimentului in saptamana expozitiei: 24.500
Numar pagini accesate pe site-ul evenimentului in saptamana expozitiei : 124.300
Cele mai vizitate pagini din site-ul www.targulnationalimobiliar.ro : STIRI si LISTA DE EXPOZANTI

Evenimentul TNI a fost creat de BDOBC Business Center pentru a raspunde nevoii pietei de a aduce intr-un singur loc cererea si oferta imobiliara. Editie dupa editie Targul National Imobiliar TNI si-a dovedit eficienta in calitate de platforma interactiva pentru jucatorii segmentului imobiliar, contribuind activ la dezvoltarea si revigorarea pietei de real estate. Imaginea si branding-ul obtinute de expozantii TNI se regasesc in rezultatele viitoare ale activitatii acestora. Transparenta si mediatizarea permanenta a expozantilor TNI aduc beneficii indirecte si inainte, dar si dupa eveniment, pe parcursul intregului an !

Urmatoarea editie a Targului National Imobiliar – TNI are loc, in aceeasi locatie de exceptie, Palatul Parlamentului, Sala Unirea, in perioada 30 septembrie-2 octombrie 2016,
iar spatiul expozitional este deja ocupat in proportie de 60%. Detalii: www.targulnationalimobiliar.ro

Organizator: BDOBC Business Center
Eveniment mediatizat prin IMOPEDIA.RO;
Parteneri : SudRezdential.RO, Romania Green Building Council, Mervani Invest;
Parteneri media: Casa Lux, Locuinta Mea, Casa de vacanta, Practic-Idei pentru casa, gradina si apartament, Bursa Constructiilor, Jurnalul de Afaceri, Business Adviser, Business Point, Ziare.com, Arena Constructiilor, DezvoltatorImobiliar.ro, Business 24, Casesigradini.ro, Magazinuldecase.ro; ROL.ro; Ro-imobile.ro,Buzzu.ro, Rezidential.net, Anuntul.ro, TopEstate.ro, Efin.ro, Grandimobiliar.ro, etc.

DETALII COMPLETE: http://www.targulnationalimobiliar.ro;

Targul National Imobiliar (TNI)
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co