Stiri

Lumea în schimbare

Lumea în schimbare obligă națiunile la schimbări în strategiile de securitate și în relațiile internaționale. Aceasta este și tema conferinței științifice internaționale, care are loc în aceste zile la Universitatea Națională de Apărare Carol I. Manifestarea științifică oferă cadrul academic adecvat pentru schimburile de idei, exprimarea opiniilor și comunicarea celor mai noi rezultate ale cercetării în domeniile securităţii şi apărării, managementului crizelor și prevenirii conflictelor, sistemelor informaţionale şi a securităţii cibernetice, dreptului internaţional public, fenomenului militar contemporan, precum şi în domenii conexe acestora. În cadrul evenimentului, a fost lansat Laboratorul de management al crizelor, prevenirea conflictelor și cyber security, în care se vor desfăşura orele de specialitate ale programelor de studii de licenţă, master, doctorat şi ale cursurilor postuniversitare din Universitatea Naţională de Apărare „Carol I”.

Cercetătorii în domeniile apărării și securității au atras atenția tinerilor masteranzi și doctoranzi ai Universității ca de baza teoretică pe care o dobândesc și pe care o vor elabora, la rându-le, depind soluțiile pentru a face față provocărilor momentului.

La dezbateri vor participa ca invitate personalităţi din mediul academic, cadre didactice universitare, cercetători ştiinţifici şi specialişti din ţară şi din străinătate, experţi militari şi civili, specialiști în cyber-security.

Targul National Imobiliar (TNI)
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co