Stiri

Test negativ COVID-19 pentru îmbarcarea în cursa spre Amsterdam

Precizări importante vin de la compania noastră aeriană pentru cei care intenționează să ajungă în Olanda! Pasagerii cursei Tarom Bucureşti – Amsterdam, de sâmbătă, trebuie să prezinte la îmbarcare un test negativ antigen COVID-19, anunță oficialii.

“Conform ultimelor decizii emise de autorităţile olandeze vă comunicăm faptul că toţi pasagerii care intenţionează să călătorească spre Amsterdam au nevoie de un test antigen negativ COVID-19, efectuat cu cel mult 4 ore înainte de îmbarcarea către această destinaţie. Menţionăm faptul că prezentarea acestui test antigen este obligatorie începând din 23 ianuarie 2021, fiind necesară şi pentru pasagerii de tranzit! În cazul în care pasagerii nu prezintă un test negativ antigen COVID-19, accesul este restricţionat. Totodată, vă informăm că TAROM va opera zborul RO361 Bucureşti – Amsterdam de mâine, 23 ianuarie 2021, cu amendamentul că pasagerii trebuie să prezinte la îmbarcare testul negativ antigen COVID-19”, se menţionează în postarea de pe reţeaua de socializare.

Reprezentanţii companiei aeriene mai subliniază că, în contextul în care cele mai recente măsuri anti-COVID-19 sunt discutate în prezent în parlamentul olandez, aceste informaţii pot fi modificate. În cazul în care se impun măsuri noi sau se modifică cele menţionate, pasagerii vor fi informaţi.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co