Imobiliare Valea Prahovei
Stiri

Termen pentru profesori: până miercuri trebuie să transmită orarul școlii online

Scenariul roșu în care se află Capitala nu este deloc unul simplu.

În privința școlilor și a grădinițelor, acesta începe cu un termen limită pentru profesori.

Directorii unităților de învățământ din București sunt obligați ca până miercuri să îi informeze pe copii și pe părinți cum vor fi organizate cursurile online și să le transmită orarul.

Toate condițiile în care se vor desfășura de acum orele sunt prevăzute în Planul de măsuri pentru desfășurarea cursurilor în sistem online, elaborat de Inspectoratul Școlar București.

Astfel, directorii unităților de învățământ, profesorii diriginți, profesorii pentru învățământ primar/ învățătoarele, profesorii pentru învățământul preșcolar și educatoarele au termen până miercuri să-i informeze pe preșcolari și pe elevi, dar și pe părinții acestora asupra modalității de organizare a activității didactice prin intermediul tehnologiei și al Iinternetului în această perioadă.

Vă reamintim că de marți, cursurile se vor desfășura exclusiv online în școlile din București, după ce rata de infectare a depășit 3 la mia de cazuri în ultimele 24 de ore.

În schimb, creșele și afterschool-urile rămân deschise în Capitală, după ce hotârârea Comitetului pentru Situații de Urgență a municipiului București care pevedea că acestea și universitățile vor fi închise a fost revocată, potrivit ministrului Educației, Monica Anisie.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co