Imobiliare Valea Prahovei
Stiri

Tehnici de negociere şi dezamorsare a conflictelor în Sectorul 6

În perioada 8-11 mai, Primăria Sectorului 6 și Inspecoratul General al Poliției Române colaborează în interesul general al cetățeanului. Un număr de 40 de asistenţi sociali din sector au ocazia de a-şi perfecţiona tehnicile de negociere şi dezamorsare a conflictelor, fiind mult mai pregătiți în situațiile limită în care întânlesc persoane vârstnice lipsite de sprijin, adolescenţi cu probleme   de comportament, familii dezorganizate sau părinţi cu mulţi copii.

În incinta Centrului De Recreere şi Dezvoltare Personală “Conacul Golescu-Grant”, reprezentanţiai Serviciului Special de Intervenţie Rapidă – Echipa de Negociatori, din cadrul Direcţiei Generalede Poliţie a Municipiului Bucureşti, susţin două sesiuni de cursuri de instruire pentru specialiştiiDirecţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6.

Împărtăşind din cunoştinţele şi experienţa acumulată, specialiştii în comunicare ai Poliţiei Române îi vor învăţa pe cursanţi despre complexitatea comunicării eficiente în situaţii de criză, despre tehnicile de abordare şi despre riscurile care apar în aceste cazuri. Prin intermediul unor exemple reale şi al jocurilor de rol, cursanţii vor deprinde noi tehnici şi perspective de abordare a problematicii complexe cu care se confruntă în gestionarea situaţiilor-limită.

Cele învăţate vor fi puse în practică de către asistenţii sociali în timpul intervenţiilor pe teren, în funcţie de particularităţile şi dificultatea fiecărui caz în parte.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co