Imobiliare Valea Prahovei
SPORT

Tecău şi Rojer, calificați în sferturile de finală ale turneului de la Halle

Perechea româno-olandeză Horia Tecău/Jean-Julien Rojer s-a calificat, ieri, în sferturile de finală ale probei de dublu din cadrul turneului de la Halle (Germania), dotat cu premii în valoare totală de 1,836,660 de euro, scrie Mediafax.

Favoriţii numărul trei au trecut, scor 7-6(3), 6-4, de perechea germană Dustin Brown/Jan-Lennard Struff, beneficiară a unui wild-card, în o oră şi 17 minute de joc.

În primul set, Tecău şi Rojer au condus cu 4-1, după un break în game-ul secund, dar au fost egalaţi de către nemţi, care şi-au recuperat break-ul în game-ul şapte. De atunci, niciuna dintre perechi nu a mai greşit la serviciu şi s-a ajuns la tiebreak, unde perechea româno-olandeză a profitat de cele două greşeli la serviciu ale adversarilor şi s-a impus, scor 7-3, după 45 de minute.

În actul secund, Tecău şi Rojer s-au distanţat din nou, rapid, la 3-0, cu două break-uri în faţă, însă nemţii au revenit, cu un rebreak în game-ul patru (3-1). Favoriţii numărul trei din cadrul turneului german nu şi-au mai cedat serviciul până la final şi s-au impus, scor 6-4, după 32 de minute.

În turul următor, Tecău şi Rojer vor întâlni perechea Fabrice Martin/Albert-Ramos Vinolas. Pentru prezenţa în sferturile de finală ale turneului de la Halle, perechea româno-olandeză şi-a asigurat un cec în valoare de 15.020 de euro şi 90 de puncte în ierarhia mondială.

Sursa: Mediafax

Targul National Imobiliar (TNI)
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co