SPORT

Handbal: O nouă româncă e pe val

O nouă stea se naște în handbalul românesc! Cristina Laslo a devenit una din cele mai interesante sportive ale momentului, scrie Mediafax. Aceasta are toate şansele să-i urmeze Cristinei Neagu în topul mondial. Jucătoarea a fost transferată la Buducnost Podgorica, eveniment care reprezintă cea mai importantă mişcare din handbalul românesc din ultimii 4 ani.

Handbalista de la Cluj a avut o ascensiune fulminantă până la vârsta de 21 de ani, semn că a fost înzestrată şi cu foarte mult talent. După numai 3-4 ani de handbal, ea a fost promovată în lotul mare al Universităţii Cluj. Pănă să ajungă la handbal, Cristina a făcut dansuri populare. Chiar vreo 6 ani, iar trecerea de la o activitate la alta s-a făcut fără ştirea părinţilor.

”Prin clasa a 5-a, eram la o oră de sport, când un profesor a asistat la tot <>, iar la final l-a selectat pe fratele meu (n.r. Alexandru Laslo, fratele geamăn, component al formaţiei Potaissa Turda) să meargă la handbal. M-am dus cu el, am vrut să văd unde merge, iar timp de o lună chiar m-am antrenat cu băieţii. Tot timpul eram foarte energici, în curtea şcolii jucam de toate, fotbal, baschet, handbal. La început a existat însă şi o mare problemă, noi făceam dansuri populare, chiar de vreo 6-7 ani. Aveam două antrenamente pe săptămână la dansuri, dar când am început la handbal am renunţat în partea cealaltă”, este povestea de început în handbal a Cristinei.

Pentru ea, problema a fost că nu le-a spus părinţilor ce face şi a mers la handbal “pe ascuns”. Totul a mers strună până la momentul la care antrenorul trebuia să spună familiei cât de buni sunt copiii la acest sport.

“Până când a venit momentul culminant, să afle părinţii. Antrenorul a programat o şedinţă cu părinţii, dar noi nu am anunţat acasă, motivul e de înţeles. După şedinţă, antrenorul ne-a întrebat de ce nu a venit nimeni din partea noastră şi a cerut numărul de telefon de acasă. A sunat-o pe mama şi a întrebat-o de ce nu a venit la sală, că suntem copii extraordinari. În primă fază, mama era convinsă că a greşit numărul de telefon, ea ne ştia că suntem la dansuri populare. Dar apoi a înţeles şi mama situaţia, ne-a întrebat doar cum am făcut de ei n-au ştiut. Dacă nu era acel telefon, poate că nu aflau atât de repede că ne-am dus la handbal”, a mai spus Cristinei Laslo.

Sursa: Mediafax

Targul National Imobiliar (TNI)
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co