Stiri

Taximetrist găsit mort în Capitală

Moarte suspectă în Capitală! Cadavrul unui bărbat a fost găsit marți seară, într-o mașină de taxi, autovehicul care staționa pe o stradă din sectorul 4 al Bucureștiului. La fața locului s-au deplasat politiștii de la Serviciul Omoruri care au izolat zona și au prelevat amprente.
Prima ipoteză a anchetatorilor a fost aceea că bărbatului, care era taximetrist, i s-a făcut rău și s-a așezat pe scaunul din dreapta să se odihnească, acoperindu-se cu o patură.
Potrivit unor surse apropiate anchetei, politilștii au constatat că bărbatul nu are urme vizibile de violență. Mai mult decât atât, anchetatorii au constatat că telefonul mobil al bărbatului era în mașină, la încărcat.
Există și varianta potrivit căreia bărbat ar fi murit cu mai mult timp în urmă, având în vedere faptul că trupul se află în stare de putrefacție.
Cadavrul a fost dus la Institutul de Medicină Legală, iar medicii urmează să stabilească cu exactitate cauza morții. Politiștii au început cercetările pentru moarte suspectă și trebuie să afle ce s-a întâmplat cu bărbatul. Dacă într-adevăr i s-a facut rău sau poate au de a face cu o crimă sau o sinucidere.

Targul National Imobiliar (TNI)
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co