GADGET

Tastatura Gboard, va fi disponibilă şi pentru Android

Tastatura Gboard a fost lansată zilele trecute de Google pentru iOS și a fost foarte bine primită de specialişti şi utilizatori, scrie Go4it.ro. Gboard include un buton „G” care integrează serviciul Google Search direct în aplicaţia de tastatură și va fi lansată și pentru Android.

Asta înseamnă că utilizatorii nu trebuie să iasă din Gboard pentru a căuta ceva relevant. În mod natural, utilizatorii de Android s-au întrebat când aplicaţia va fi disponibilă şi pentru acest sistem de operare, dezvoltat de Google.

Se pare că aşteptarea nu va fi lungă. Compania a anunţat că tastatura va fi disponibilă în curând şi în versiune pentru Android. „Lucrăm chiar acum la cea mai bună modalitate de a integra aceeaşi funcţionalitate în Android”, a declarat Bri Connelly, care face parte din echipa Gboard. Mai mult, Google lucrează pentru a face aplicaţia disponibilă în mai multe limbi, un element esenţial pentru o tastatură de succes.

Deşi integrează Google Search, compania susţine că aplicaţia nu colectează date despre utilizatori în afara unor statistici anonime care îi permit echipei să îmbunătăţească produsul. Mai mult, Google susţine că expresiile şi cuvintele pe care tastatura le memorează pentru a oferi predicţii sunt stocate local, pe dispozitivul pe care este instalată Gboard.

Sursa: Go4it.ro

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co