SPORT

TAS a decis campioana la fotbal în Liga 1

Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne a validat astăzi titlul de campioană a Ligii 1, cucerit în sezonul 2016-2017 de către FC Viitorul Constanţa, după contestaţia făcută de FCSB, a anunţat directorul general al clubului Viitorul, Cristian Bivolaru, informează Mediafax.

“Da, este adevărat, s-a decis. Colegii mei au pus şampania la rece. Ne bucurăm că TAS nu a schimbat ce s-a întâmplat pe teren, pentru că noi suntem campionii României. Eu rămân în Elveţia pentru tragerea la sorţi de mâine (n.r. – vineri, 14 iulie), unde sperăm să avem din nou noroc”, a declarat directorul general al clubului Viitorul, Cristian Bivolaru, pentru Mediafax.

Viitorul şi FCSB au terminat sezonul trecut la egalitate de puncte, câte 44. Echipa lui Hagi, care a obţinut o victorie şi o remiză cu FCSB în play-off, a fost desemnată campioană de forurile din România.

Ulterior, FCSB a contestat la TAS titlul cucerit de către Viitorul, pe motiv că regulamentul nu este clar şi nu precizează că se iau în considerare doar meciurile directe din play-off drept criteriu de departajare în caz de egalitate de puncte. Dacă s-ar fi luat în calcul atât rezultatele din sezonul regulat, cât şi cele din play-off, înregistrate între cele două formaţii, echipa din Capitală ar fi avut câştig de cauză.

Citeste tot articolul pe Mediafax.ro.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co