Imobiliare Valea Prahovei
SPORT

Rămâne Dinamo fără stadion?

Acţionarul principal al echipei de fotbal FC Dinamo Bucureşti, Ionuţ Negoiţă, a avut, ieri, o întâlnire cu ministrul Afacerilor Interne, Camern Dan, declarând la finalul întrevederii că este o inepţie ce se întâmplă, iar dacă problema nu se rezolvă, echipa riscă să rămână fără stadion, transmite Mediafax.

„Se tot aşteaptă să se realizeze o înţelegere între acel privat şi clubul Dinamo care reprezintă proprietatea statului, un privat care nu vrea să dea drept statului să construiască un stadion. Nu am luat legătură cu domnul Badea. Consider că Dinamo nu poate avea viitor fără a avea casă lui, nu neapărat proprietate, la care să plătim chirie, aşa cum o facem şi acum”, a declarat Ionuţ Negoiţă la finalul întâlnirii cu ministrul de interne.

Ionuţ Negoiţă şi Carmen Dan au discutat despre situaţia stadionului Dinamo, care ar trebui modernizat în perioada următoare în vederea organizării Campionatului European de Fotbal din 2020.

Lucrările nu pot demara, însă, fiindcă stadionul este deţinut în coproprietate de AFCD (Asociaţia Fotbal Club Dinamo), controlată de omul de afaceri Nicolae Badea, şi CSDB (Clubul Sportiv Dinamo Bucureşti), aflate în proprietatea Ministerului de Interne, iar cele două părţi nu au reuşit să ajungă la o înţelegere cu privire la ce se va întâmpla cu stadionul după renovare.

„Din ce am înţeles a venit o hârtie că <>. Mai pe româneşte, <>, ceea ce nimeni nu îşi asumă lucrul asta. E o aberaţie, e o inepţie ce se întâmplă, riscăm să nu se construiască stadion la Dinamo pentru că cineva are drept de folosinţă foarte dubios”, a mai spus Negoiţă.

Citiți tot artiolul pe Mediafax.ro

Targul National Imobiliar
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co