Imobiliare Valea Prahovei
Stiri

SUA: Cel mai mic număr de decese asociate COVID-19 din ultimele şase luni

Vin vești bune de peste Ocean ! Statele Unite au raportat cel mai mic număr de decese asociate COVID-19 în peste şase luni, anunță presa americană.

Cu doar 277 de decese raportate, numărul total al deceselor provocate de pandemia de COVID-19 la nivel naţional a ajuns la 555.000, conform datelor oficiale. Numărul reprezintă doar o treime din media săptămânală.

Ultima dată când în SUA s-a înregistrat un număr zilnic mai mic de decese asociate COVID-19 a fost pe 27 septembrie 2020.

De asemenea, în week-end a fost raportat un număr semnificativ mai mic de cazuri noi la nivel naţional, iar totalul infectărilor a trecut astfel de 30 de milioane.

Pe de altă parte, aproximativ 165 de milioane de doze de vaccin anti-COVID19 au fost administrate la nivel naţional. De altfel, statele din Europa – criticate virulent de specialiștii Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii pentru ritmul lent de vaccinare împotriva COVID-19 – rămân cu mult în urmă în cursa de administrare a serului.

În general, americanii se descurcă de trei ori mai bine decât Uniunea Europeană, cu cele 27 de state membre, se arată într-un raport recent publicat de AFP și preluat de Agerpres.

Targul National Imobiliar
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co