Imobiliare Valea Prahovei
Stiri

Stil de viață sănătos și performanțe pentru România la Mondialele de culturism și fitness

Stilul de viață sănătos devine o modă printre români, chiar și pentru cei peste 35 ani. La Mondialele de Masters de la Tarragona, din Spania, tricolorii au cucerit un titlu mondial și au luat alte 2 medalii de argint.
Imnul „Deșteaptă-te Române!” a răsunat în Sala din Tarragona pentru Emil Giurgiu (categoria 40-44 ani ,sub 70 kg). Costin Ilinca (Men’s Physique, peste 50 ani) și Andrei Alexandrescu (40-44 ani, sub 80 kg) au cucerit argintul.

Fetele sexy cu mușchii au atras și ele privirile. România a avut 12 sportivi în Spania și s-a clasat pe locul 9 din cele 60 de națiuni prezente.

Președintele federației a fost lider de galerie la Tarragona pentru culturiști, dar și pentru Barcelona, echipa sa favorită. Gabriel Toncean, cel propus recent chiar pentru funcția de Ministru al Sportului, a asistat la super-show-ul lui Messi&Suarez contra Mallorcăi și a cântat cu patos imnul catalanilor.

Fost fotbalist la ligiile inferioare în tinerețe, șeful de la culturism și fitness spune că factorul fizic este acum predominant în sportul mondial în mileniul 3.
România va organiza în octombrie 2020, la Targu Mureș, Campionatul Mondial pentru juniori.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co