Imobiliare Valea Prahovei
Stiri

Stațiunea Mamaia, între lux și mizerie

Mamaia a devenit staţiunea paradoxurilor. Dacă în nord, turiştii au parte de o atmosferă relaxantă şi li se oferă facilităţi de lux, în sud situaţia este la polul opus. Plajele arată la fel ca în urmă cu 25 de ani. În plus, pe nisip şi chiar în apă este foarte multă mizerie.
La intrarea în Mamaia, din sudul staţiunii, comercianii ambulanţi sunt cei care fac legea. Pe plajă nu există beach baruri şi nici restaurante. Pentru a achizitiona băuturi răcoritoare sau mâncare, turiştii sunt nevoiți să străbată pe plajă sute de metri, iar apoi să meargă pe faleză. Distanţa nu-i nemulţumeşte pe turiştii care nu caută confortul, în schimb, aceștia sunt deranjați de mizeria de pe plajă.
Pe plajele din sudul stațiunii Mamaia, unde nu există şezlonguri sau umbrele, turiştii se feresc de soare cum pot: îşi pun prosoape pe cap ori se ascund de arşiţă la umbra unor construcţii rămase neterminate.
În schimb, tuirştii din nordul staţiunii sunt răsfăţaţi. Pe plajele din nord, turiștii au parte de toate facilitățile: aici găsim vestiare, masaj și dușuri. Ospătarii le aduc turiştilor băuturile răcoritoare direct la şezlong, iar pe plajă sunt terase şi restaurante.
Nordul staţiunii Mamaia e la modă printre turişti de multi ani și este în continuă dezvoltare.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co