Imobiliare Valea Prahovei
Stiri

Corturi anticaniculă în punctele aglomerate ale Capitalei

Primăria Municipiului București (PMB) va amplasa 20 de corturi și zece containere anticaniculă în cele mai aglomerate puncte ale Capitalei, date fiind temperaturile ridicate de până la 34-35 de grade Celsius și atingerea pragului critic de 80 al indicelui temperatură/umezeală, ce se anunță în următoarea perioadă.
Potrivit edilului șef, corturile vor fi amplasate în perioada următoare în Piața Victoriei, Piața Romană, rond ASE, Piața Universității — în zona Spitalului Colțea și a Institutului de Arhitectură, Piața Unirii, bulevardul Regina Maria, Piața Moghioroș, Piața C.A. Rosetti, Piața Iancului — la Metrou.
Primarul general a solicitat Poliției Locale să intensifice controalele în piețe și să ia toate toate măsurile pentru ca alimentele care se vând să fie păstrate în bune condiții, frigiderele să fie în stare de funcționare, astfel încât să nu existe situații în care să fie vândute cetățenilor alimente alterate.
De asemenea, Firea a solicitat Direcției Generale de Asistență Socială a Municipiului București să monitorizeze atent situația persoanelor fără adăpost, în această perioadă, precum și cazurile sociale și să intervină dacă este cazul.

 

 

Targul National Imobiliar (TNI)
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co