Stiri

Sporirea măsurilor de dezinsecţie şi deratizare

Urmează intensificarea măsurilor de dezinsecţie şi deratizare la nivelul Capitalei. Primarul general a decis sporirea tuturor modalităților de igienizare, dezinsecţie şi deratizare.

Edilul General a subliniat, în cadrul unui comandament convocat la sediul municipalităţii,  faptul că toate primăriile de sector trebuie să declanşeze acţiunile în acelaşi timp, concomitent cu informarea populaţiei, astfel încât dezinsecţia şi deratizarea să se desfăşoare mult mai eficient.  Gabriela Firea a menţionat totodată că este necesară o bună colaborare cu asociaţiile de proprietari din toate sectoarele Capitalei, care trebuie să fie informate în ceea ce priveşte obligaţiile care le revin, conform Ordinului ANRSC nr. 82, din 9 martie 2015.

Primăria Capitalei a început deja tratamentele de combatere a ţânţarilor şi căpuşelor în parcurile din Capitală aflate în administrarea Municipalităţii din data de 24 aprilie. Până în acest moment au fost aplicate astfel de tratamente în parcurile Herastrăul Vechi, Herastrăul Nou, Mioriţa, Bordei, Floreasca, Cişmigiu dar şi în Cartierul Francez, Tineretului. În perioada următoare se vor face tratamente în Parcul Izvor, în zona Sălii Palatului şi în zona Unirii.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co