Imobiliare Valea Prahovei
Stiri

Soția premierului Canadei, testată pozitiv la coronavirus. Trudeau, în izolare

Sophie Grégoire Trudeau, soţia premierului canadian, a fost testată pozitiv la coronavirus şi va rămâne în carantină.

Pentru a contracara răspândirea coronavirusului, după ce numărul cazurilor confirmate a crescut la 23, Parlamentul Bulgariei a votat vineri în unanimitate declararea stării de urgenţă până la 13 aprilie.

Astfe, se interzic în această țară călătoriilor spre şi dinspre statele cu niveluri mari de răspândire a coronavirusului şi închiderea şcolilor şi universităţilor. Totodată, poliția va putea să intervină atunci când izolarea impusă persoanelor infectate nu este respectată.

Guvernul ceh a anunţat vineri că toate frontierele vor fi închise începând de luni atât pentru străinii care vor dori să intre în ţară, cât şi pentru cetăţenii cehi care vor să părăsească teritoriul.

Ucraina şi-a anunţat vineri intenţia de a-şi închide frontierele pentru străini pentru cel puţin două săptămâni, în contextul în care a înregistrat vineri primul deces de Covid-19

Ursula von der Leyen, preşedinta Comisiei Europene,, spune că înterdicţiile generale de călătorie nu sunt considerate de Organizaţia Mondială a Sănătăţii ca foarte eficiente. A pledat, însă, pentru controale sanitare, despre care a spus că ”pot avea loc la frontierele externe (ale UE) sau interne, sau pe teritoriul statelor membre”.

Pandemia de Covid-19 a provocat moartea a peste 5.000 de persoane la nivel mondial. Majoritatea sunt în China continentală, dar și în Italia și Iran.

De la apariţia virusului în decembrie anul trecut, peste 134.000 de persoane au fost infectate, în 121 de ţări şi teritorii.

Targul National Imobiliar
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co