Imobiliare Valea Prahovei
Stiri

A.U.R. critică industria farma, în contextul pandemiei de coronavirus

Alianța pentru Unirea Românilor își încetează activitatea electorală pentru a implementa măsuri concrete în sprijinul persoanelor din țară, dar și din diaspora care au nevoie de ajutor în contextul pandemiei de coronavirus.

George Simion, copreședintele A.U.R., a criticat industria farma, pe care a acuzat-o că a finanțat mulți politicieni și mai ales miniștri ai sănătății. Simion a atras atenția că, dacă România ar fi avut capacități proprii de producție în domeniul medical, țara ar fi fost pregătită pentru a face față provocării reprezentate de noul coronavirus.

Mihai Rădulescu, vicepreședintele AUR, a prezentat un plan concret de măsuri pentru ca România să facă față crizei medicale și celei economice care se prefigurează.

Acestea vizează rechemarea personalului medical aflat la pensie, pentru a suplini lipsa cadrelor medicale, și demararea lucrărilor la 3 spitale modulare, câte unul în fiecare regiune istorică a României.

George Simion,copreședintele A.U.R., a propus un program dedicat relocării românilor din străinătate care vor dori să se reîntoarcă în țară și de angajare a lor în lucrări de infrastructură și de reindustrializare a României, pentru refacerea economică după depășirea perioadei de criză cauzate de coronavirus.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co