Stiri

Șofer profesionist teribilist, identificat de poliție și sancționat

A făcut mai multe depășiri neregulamentare pe DN76, Brad-Deva, la volanul unei autocisterne, a apăsat serios pedala de accelerație, spre îngrijoararea celorlalți patricipanți la trafic, dar în cele din urmă a fost identificat de oamenii legii și sancționat.

Teribilistul șofer are 30 de ani și este din comuna Tomesti, județul Hunedoara.

Bogdan Nitu, purtatorul de cuvant al IPJ Hunedoara (sursa: mediafax.ro)
“Șoferul de 30 de ani a fost sanctionat contravențional cu amendă în valoare de 580 lei și i-a fost suspendat dreptul de a conduce autovehicule, pentru o perioada de 30 de zile”.

Totul a pornit după ce șoferul autocisternei a fost filmat când conducea iresponsabil pe DN 76, în județul Hunedoara.

„Pe drumurile din România poţi muri fără nicio vină din cauza unor specimene de şoferi aşa-zişi profesionişti. Un astfel de individ, în data de 24 octombrie 2019, aflat într-un coteţ înmatriculat HD 74 CST, a fost foarte aproape să producă un adevărat carnaj pe DN 76. A intrat în mod repetat în depăşiri pe linie continuă, în curbe fără vizibilitate, după care era cât pe ce să spulbere un bus care circula regulamentar, iar câteva sute de metri mai încolo şi un pieton aflat pe acostament. S-a apelat 112, dar, din păcate, pe acel tronson de drum nu există echipaj de la rutieră să verifice dacă cel de la volan era beat sau drogat”, a scris cel care a publicat imaginile pe youtube.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co