Imobiliare Valea Prahovei
Stiri

Snagov Plaza ,shopping si relaxare

Sunteți în căutarea unui loc nou în care să petreceți timp de calitate împreună cu familia, departe de agitația orașului? Snagov Plaza poate fi alternativa pe care o doriți. Centrul comercial Snagov Plaza vă vine în întâmpinare cu un spațiu generos, de peste 40mii m2, cu locuri de parcare și o locație ideală, cu acces ușor din DN1. Snagov Plaza se află la 15 km de Aeroportul Henri Coandă și la 29 de km de centrul orașului București.

Pe lângă spațiile de joacă foarte generoase pentru copii, Snagov Plaza dispune și de un mini Zoo, un mic paradis unde cei mici se pot juca și pot admira ponei, iepurași, găște și alte animăluțe simpatice. De asemenea, în următoarele luni, vor fi deschise două mari supermarket-uri, pentru a face experiența dvs. și mai plăcută.

La Snagov Plaza găsiți mii de produse, de la articole de îmbracaminte, până la covoare și decorațiuni interioare, articole pentru bucatarie, plante decorative și mobilier de grădină.

Snagov Plaza închiriază, de asemenea, spații pentru cei ce doresc să-și deschidă un business, beneficiind astfel de vizibilitate sporită pe DN1, cel mai aglomerat drum național din Romania, locuri de parcare chiar în fața magazinelor și proximitatea față de cartierele rezidențiale din zona Snagov.

Snagov Plaza este alternativa ideală pentru un shopping relaxat!

 

 

Targul National Imobiliar
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co