Imobiliare Valea Prahovei
Stiri

Senatorii AUR, în grevă parlamentară pe termen nelimitat

AUR intră în grevă parlamentară pe termen nelimitat, în semn de protest faţă de blocarea moţiunii de cenzură. Sorin Lavric, senator al partidului a vebit cu detalii.

Sorin Lavric, senator AUR

“Fireşte că protestul nostru sub forma grevei nu va avea niciun efect, ei fac ce vor, însă este singurul mod în care putem atrage atenţia asupra acestui abuz”.

Fostul secretar al Senatului a adăugat că reprezentanții AUR vor fi prezenţi în plen, însă nu vor vota, iar ulterior vor merge la Camera Deputaţilor pentru a protesta din nou.

Sorin Lavric, senator AUR

“Seara vom merge în Piaţa Victoriei ca să prelungim greva cu celălalt protest legat de celălalt abuz şi anume acest certificat verde, care este, de fapt, o patalama de segregare medicală a românilor. Aşadar, AUR se află în grevă pe termen nelimitat”.

Greva parlamentară al celor de la AUR va înceta când moţiunea de cenzură va fi dezbătută.

Sorin Lavric, senator AUR

“Când va fi depusă vom înceta greva. Dar vă daţi seama că acum invocă pretextul aşteptării verdictului de la Curtea Constituţională şi nu o să se întâmple nimic până la alegerile din PNL, aşa că nu ne facem iluzii. Dar e singurul mod în care putem atrage atenţia”.

Pe de altă parte, conducerea USR PLUS a transmis preşedintelui Curţii Constituţionale, Valer Dorneanu, o solicitare oficială de preschimbare a termenului stabilit pentru dezbaterea sesizării cu privire la moţiunea de cenzură. Asta pentru ca o decizie să fie luată rapid şi să nu dureze şi mai mult blocajul existent.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co