Stiri

Șeful Senatului: Trebuie să eliminăm orice dependență de gazul din Rusia

Securitatea energetică şi colaborarea în domeniul apărării, în contextul agresiunii militare a Federaţiei Ruse împotriva Ucrainei! Au fost teme abordate în cadrul întâlnirii dintre Florin Cîţu, preşedintele Senatului României, cu o delegaţie a Comisiei pentru Afaceri Externe, Apărare şi Forţe Armate a Senatului Franţei, condusă de Christian Cambon.

“Sudul flancului estic trebuie să fie de aceeași putere. Nordul flancului estic a beneficiat de mai multe forțe terestre până acum. Trebuie să eliminam orice dependență de gazul din Rusia. Franța este cel mai mare producător de energie nucleară din UE. Franța este pregătită să ajute România în privința dezvoltării proiectelor de energie nucleară. Un alt subiect important a fost despre faptul că România a îndeplinit toate condițiile de aderare la spațiul Schengen, încă din 2011. Franța susține și promovează aderarea României la spațiul Schengen – a fost mesajul reprezentanților delegație”, potrivit postării lui Cițu de pe Facebook.

Demnitarul român a mai punctat, în cadrul discuțiilor, faptul că România sprijină cele trei ţări asociate Parteneriatului Estic, Republica Moldova, Ucraina şi Georgia, pe drumul lor către integrarea europeană.

Targul National Imobiliar (TNI)
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co