Stiri

Sectorul 6, tratamente împortiva căpușelor

Primăria Sectorului 6, în colaborare cu Primăria Municipiului București, demarează un program prin care sunt aplicate tratamente împotriva căpușelor în parcurile și spațiile verzi.

Inițiativa urmărește combaterea căpușelor, puricilor, acarienilor, moliilor și păduchilor.

Până acum, s-a acționat în parcurile Crângași, Giulești, Grozăvești, Cărămidarii de Sus, Păcii, Drumul Taberei și în Parcul Politehnicii, iar în următoarea perioadă vor avea loc acțiuni și în alte zone.

„La intrarea în parcurile din Capitală au fost amplasate bannere prin care se anunță programul de tratamente, iar Poliția Locală supraveghează aceste operațiuni, astfel încât cetățenii să evite zonele respective în intervalul orar specificat”, precizează Primăria Municipiului București.

De asemenea, Primăria Sectorului 6 anunță că toate asociațiile de proprietari au obligația să aplice tratamentele de dezinsecție în blocuri și în împrejurimile acestora.

Asociațiile de proprietari pot depune o solicitare la Primărie pentru tratamente împotriva țânțarilor și șobolanilor. Costurile acestor intervenții sunt suportate de către primăria de sector.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co