Imobiliare Valea Prahovei
Stiri

Sectorul 4 va avea cea mai mare tiroliană

Cea mai mare tiroliană din Bucureşti va fi amplasată, la începutul lunii iunie, în parcul Orăşelul Copiilor din sectorul 4 şi va avea o lungime de peste 300 de metri, informează primăria. Unicat în România, tiroliana va avea două posturi de plecare simultan. Astfel, amatorii de sporturi extreme vor avea posibilitatea să parcurgă de mai multe ori distanţa dintre cele două platforme.
Plecarea se va face de la o înălţime de 12 metri, iar viteza de coborâre va ajunge până la 65 de km pe oră.
Cât priveşte programul de funcţionare, acesta va fi zilnic, între orele 12.00 şi 21.00. Persoanele cu vârste cuprinse între 14 şi 65 de ani, fără probleme majore de sănătate, pot veni să exploreze traseul.
La punctele de plecare şi de sosire va exista personal calificat care va oferi suport celor interesaţi, iar echipamentele de protecţie respectă cele mai înalte stardarde europene de fabricaţie şi folosire.
În acelaşi parc, va fi amplasată, începând de săptămâna viitoare, cea mai nouă roată panoramică din România, cu o înălţime de peste 30 de metri, animată de 25 de mii de beculeţe.
În Orăşelul Copiilor vor fi montate noi aparate de joacă, printre care un labirint al oglinzilor şi două roller coastere de ultimă generaţie, dintre care unul pe apă.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co