Imobiliare Valea Prahovei
Stiri

Se întrevede viața post-pandemie în California. Redeschidere totală la 15 iunie

Oficialii din California, cel mai populat stat american, au planuri mari! Vor o redeschidere totală a activității și, practic, a vieții locuitorilor din această zonă la 15 iunie. Există, însă, o condiție și nu una oarecare pentru o perioadă pandemică. Mai exact, să nu existe un nou vârf al evoluției SARS-COV-2 sau o lipsă de vaccinuri.

Gavin Newsom, guvernatorul statului California

“Pe 15 iunie, putem redeschide activitățile obișnuite. Punctul 2: Să putem merge fără mască oricunde și fără grijă. Este o zi mare dacă ne gândim la această perioadă de pandemie, care ține de anul trecut. Dar trebuie să continuăm să fim precauți, ca să nu pierdem ceea ce avem astăzi, lucrurile pozitive care sunt acum în America. Lumina de la capătul tunelului nu a fost niciodată atât de strălucitoare, iar dacă vom continuă să ne comportăm la fel de bine, pe 15 iunie vom redeschide economia și activitățile obișnuite”.

Guvernatorul îi încurajează, totodată, pe californieni să urmeze ”măsuri de reducere a riscurilor în sensul corect”.

Evenimentele mari desfăşurate în interior vor fi, de asemenea, permise în acest stat american, însă cu dovezi de teste negative sau de vaccinare. California a fost unul dintre cele mai afectate state americane de coronavirus. De la începutul poandemiei, în urmă cu mai bine de un an, s-au înregistrat aproximativ 3,7 milioane de cazuri de SARS-COV-2 și 60.000 de decese.

Guvernatorul Californiei, prima economie a SUA, a reamintit și faptul că, din 19 aprilie, oficialii din Statele Unite vor recomanda vaccinarea anti-COVID19 pentru toţi adulţii americani.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co