Imobiliare Valea Prahovei
Stiri

Se întoarce iarna în Capitală

Vreme extremă week endul acesta în Capitală. Sâmbătă termometrele vor indica până la 20 de grade, însă, de duminică temperaturile vor scădea rapid, ajungând la minime de 4 grade celsius.

Diferențele atât de mari de temperatură pot avea efecte grave asupra organismului, așa că specialiștii avertizează populația să fie pregătită pentru schimbările care urmează. Medicii ne previn că modificarea bruscă de temperatură se reflectă în starea noastră fizică, dar şi psihică. Atunci când vremea se răceşte accentuat, nu sunt indicate încălţămintea şi hainele foarte strâmte.

“Trebuie să alegem hainele care să păstreze căldura la nivelul corpului – din bumbac, din lână. Îmbrăcămintea din materiale sintetice trebuie evitată. Încălţămintea trebuie să aibă talpa mai groasă, pentru a nu simţi frigul şi umezeala”, precizează conf. dr Dumitru Matei, şeful Catedrei de Medicină de Familie, de la Universitatea de Medicină şi Farmacie “Carol Davila”.

Vremea rea continuă și în zilele următoare. Se anunță lapoviță, ninsori slabe și vânt puternic ca începând de luni să vorbim de temperaturi de -4 grade.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co