Stiri

„Se ascut săbiile” pentru alegerile locale. Partidele își anunță candidații

Lupta pentru alegerea primariilor a început deja. Partidele își anunțe candidații, se fac sondaje şi se negociază la sânge pentru a găsi formula câştigătoare.

În cursa pentru Primăria Capitalei, Violeta Alexandru, ministrul Muncii şi Ionel Dancă, şeful cancelariei premierului sunt vehiculaţi drept contracandidaţi ai Gabrielei Firea, din partea Partidului Național Liberal. Și Rareș Bogdan rămâne o variantă.

Fostul preşedinte Traian Băsescu susţine că Nicuşor Dan, din partea USR, este candidatul care ar putea să o învingă pe Gabriela Firea, în timp ce actualul edil este foarte încrezător că va obține un nou mandat.
PLUS îl susţine pe Vlad Voiculescu. Astfel, USR-PLUS va alege candidatul cu cele mai mari șanse să o învingă pe Gabriela Firea până la finele acestei luni.

Din partea PMP, Theodor Paleologu va fi candidatul pentru Primăria Capitalei.
Marea bătălie se dă, așadar, în București, la Primăria Capitalei, însă nici primăriile de sector nu stau mai prejos la acest capitol.

Dan Tudorache va fi din nou candidatul PSD pentru Primăria Sectorului 1, iar Robert Negoiţă la Sectorul 3. Social-democraţii spun că vor merge din nou şi pe mâna actualilor edili ai sectoarelor 4 şi 5, iar Gabriel Mutu intră din nou în cursa pentru Sectorul 6.

Totodată, Dan Cristian Popescu, până acum viceprimar, va intra în cursă pentru Sectorul 2.

Alegerile locale vor avea loc, după utileme informații, pe data de 28 iunie.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co