Imobiliare Valea Prahovei
Stiri

Se aprind beculeţele de Sărbători în Capitală și în țară

Se apropie sărbătorile de iarnă, iar – rând pe rând- autoritățile din București, dar și din țară, aprind beculețele și decorațiunile de Crăciun, care să bucure inimile românilor, greu încercați în aceste vremuri!

Nu mai puţin de 600.000 de leduri vor lumina, de joi seara, bulevardele Iuliu Maniu, Timişoara, Drumul Taberei, Geniului, Constructorilor, şoseaua Cotroceni, şoseaua Grozăveşti şi strada Sibiu din Sectorul 6 al Capitalei.

De asemenea, parcurile din zona aferentă vor fi transformate în “tărâmuri de poveste”.

Totodată, în Parcul Drumul Taberei, se va deschide un târgul de Crăciun. Acesta va putea vizitat, până pe 26 decembrie, între orele 12.00 – 20.00, dar doar de către cei care prezintă certificatul verde.

Bradul natural de 8 metri și un Moş Crăciun înalt de cinci metri vor completa peisajul, alături de alte personaje fantastice. Ca de fiecare dată în ultimii ani, în sezonul de iarnă, punctul de atracţie va fi patinoarul amenajat în cuva lacului. O oră de dat pe gheaţă va costa 10 lei, iar seria de două ore – 20 de lei. În weekend tariful va fi de 25 de lei. Cei care nu au patine le vor putea închiria cu 15 lei.

Autoritatea Sectorului 6 va mai deschide alte două târguri – unul în zona Sir şi altul în parcarea aflată vizavi de Piaţa Crângaşi, unde nu vor lipsi dulciurile de sezon și bucate tradiţionale. Accesul este liber, fără taxă.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co