Stiri

S-a redeschis Spitalul Judeţean Suceava cu sectoare non-COVID

Veste bună pentru suceveni, greu încercați în ultima perioada din cauza epidemiei de coronavirus. Spitalul Judeţean a devenit funcţional pentru sectoare non-COVID și a fost deja internat primul pacient în Secţia de Chirurgie.

Gheorghe Flutur, preşedintele CJ Suceava

“Începând de astăzi, până la deschiderea modului ATI de lângă Secţia Infecţioase de la Spitalul Vechi, la Spitalul Nou vor fi trataţi pacienţi COVID, cei de pe Terapie Intensivă şi dializaţii”.

În ultimele 24 de ore au fost internate la Spitalul Județean Suceava 33 de persoane diagnosticate cu COVID-19, iar alte 39 au fost externate.

În prezent, în această unitate medicală sunt 403 pacienţi, iar 168 mai sunt infectați cu noul coronavirus. 15 dintre aceştia sunt la Terapie Intensivă.

În ceea ce priveşte situaţia celor şapte persoane infectate cu COVID-19 din cele două centre de recuperare şi reabilitare neuropsihiatrică din judeţ, acestea sunt internate în spital, dar nu au fost înregistrate alte probleme în respectivele unități.

Potrivit Prefecturii Suceava, în autoizolare la domiciliu mai sunt 4.422 de persoane, iar în carantină instituţionalizată cinci persoane.

Până în prezent, în judeţul Suceava au fost înregistrate cele mai multe cazuri de coronavirus – 3.536, dintre care 2.565 s-au vindecat. Peste 20.000 de teste la COVID-19 au fost efectuate în această zonă a țării.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co