Imobiliare Valea Prahovei
Stiri

România donează vaccinuri anti-COVID Republicii Moldova şi Georgiei

Guvernul a adoptat, în şedinţa de joi, o hotărâre pentru donarea a peste 100.000 de doze de vaccin anti-COVID Republicii Moldova şi a peste 10.000 Georgiei, a anunțat prim-ministrul Florin Cîţu.

El a menţionat că transportul dozelor de vaccin va fi asigurat de Ministerul Afacerilor Interne, prin Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă, sau de Ministerul Apărării Naţionale, așa cum de altfel s-a mi procedat și în urmă cu câteva luni.

Maia Sandu, președintele Republicii Moldova, a mulțumit, pe Facebook, autorităților de la București.

“O veste foarte bună ne-a venit de la București: în urma discuției pe care am avut-o, acum câteva săptămâni, cu pim-ministrul Florin Cîțu, Guvernul României a decis să mai doneze Republicii Moldova un lot de vaccin împotriva Covid-19. (…) Datorită sprijinului generos al României, la 2 martie am reușit să pornim campania de vaccinare, salvând vieți într-o perioadă extrem de dificilă. Astăzi avem vaccin pentru toată lumea și îi îndemn încă o dată pe toți cetățenii să se vaccineze – doar astfel vom putea evita riscul revenirii în forță a pandemiei”, a precizat Maia Sandu.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co