Imobiliare Valea Prahovei
TIMP LIBER

România – destinație turistică sigură!

România devine o destinație turistică din ce în ce mai atractivă, dar și mai sigură, în contextul geopolitic actual. Cel puțin așa consideră reprezentanții turismului românesc și organizatorii ediției de primăvară a Târgului de Turism, ce va avea loc între 25 și 28 februarie, la Romexpo. Evenimentul se desfășoară mai devreme anul acesta, pentru ca turiștii să beneficieze de ofertele early booking. Vizitatorii vor putea consulta, însă și oferte last minute, pachete turistice estivale, propunerile de city-break, dar şi pachetele family sau senior.

Îmbunătățirea treptată a serviciilor noastre începe să constituie un avantaj, susține Dragoș Răducanu, președintele Federației Patronatelor din Turismul Românesc.

O componentă din ce în ce mai consistentă a turismului în România o vor constitui destinațiile belneoclimaterice. La Târg vor fi prezente companii din 15 ţări. De asemenea, târgul va reuni 281 de firme care vor participa în calitate de expozanţi şi co-expozanţi. Intrarea în pavilioane va costa 10 lei.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co