TIMP LIBER

Loc de joacă pentru copii și părinți. VIDEO

Loc de joacă pentru copii și părinți – iată spațiul ideal unde să-ți petreci timpul liber cu familia! Doi tineri din Iaşi au găsit soluţia perfectă pentru a face bani: combină relaxarea cu creativitatea, scrie Digi24.ro. Aceștia au amenajat un loc de joacă cu piese de construcţie unde se pot distra atât copiii, cât şi părinţii lor. Afacerea a obţinut deja finanţare europeană în valoare de 25 de mii de euro.

Planul de afaceri bazat pe joacă şi educaţie îi fascinează pe toţi, indiferent de vârstă.

lego1

Angela Aciobăniţei, unul dintre iniţiatorii proiectului: „Ştiind de la nepoţii noştri cât de interesant este să te joci cu lego şi ce avantaje poate avea joaca pentru un copil şi mă refer aici la stârnirea creativităţii, la coordonare dintre ochi şi mână. Luând aceste lucruri în calcul, plus oportunitatea de aplica cu un plan de afaceri la un concurs am zis „hai, merită să încercăm”!”

Costi Alupoaie, unul dintre iniţiatorii proiectului: „Avem peste 70 de seturi disponibile. Există o medie de construcţie de aproximativ o oră jumătate, două ore, mai ales pentru seturile mai complexe. Deci în varianta aceasta avem de lucru pentru pasionaţi o perioadă îndelungată.”

Pentru o oră de mânuit piese lego, pasionaţii plătesc 20 de lei. Preţul scade dacă îşi fac abonamente. Acestea costă între 200 şi 500 de lei. În magazine, un astfel de set de construcţie poate să ajungă şi la 900 de lei.

Sursa: Digi24.ro

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co